Gule Sider - Søk, oppdag, del

Eniro

Travel & Local

com.gulesider.android

Få hele nærområdet rett i lommen med Gule Sider-appen. Den populære gratis-appen har forvandlet seg fra å være en digital telefonkatalog, som gir deg kontaktopplysninger om firmaer og personer til å bli et intuitivt og smart valg for dem som ønsker å oppdage nye opplevelser i nærheten.

Dykk ned i ‘Opplevelser i nærheten’-funksjonen og få en perfekt oversikt over alt som er i nærheten. Butikker, restauranter, spennende Wikipedia-artikler og mye mer. Basert på din posisjon på kartet viser vi deg spennende spisesteder, shopping og kulturelle tilbud i nærheten.

Og husk at du kan opprette tips fra din hverdag og dele dem med andre brukere av Gule Sider-appen. Last opp bilde og tekst og fortell om en begivenhet, et godt tilbud, yndlingsrestauranten eller bare et kult sted å shoppe.

Gule Sider-appen inneholder bl.a.:

- ‘Opplevelser i nærheten’-funksjon, som presenterer nærområdet i et detaljert og bildecentrisk format. Inkl. restauranter, Wikipedia-artikler og annet nyttig.
- Mulighet for å skrive tips om spennende tilbud og begivenheter.
- Oppdatert restaurant søkning med nytt inspirasjonsfilter.
- Kart i høy oppløsning, hvor du kan velge alminnelig kart, flyfoto, hybrid, gatefoto og sjøkart.
- Enkel integrasjon med Gule Sider navigasjon – med et trykk starter du den gratis offline GPS, som leder deg på rett vei.
- La appen advare deg når du mottar et uønsket anrop.
- Slå lett opp hvem som har ringt ved å kopiere nummeret i anropslisten og åpne appen
- Unngå bilkøer. Aktiver ‘live traffic’ og se hvilken veier du kan unngå.
- Rutebeskrivelser for både bil og kollektiv transport.
- Design med kartet som utgangspunkt
- Installer widgets med snarveier til nærmeste restaurant, cafe eller apotek

Appen vil spørre om tilatelse til å sjekke anrop du mottar som ikke finnes i din kontaktliste, slik at du kan se hvem som ringer eller sender deg sms. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke leser eller lagrer dine data, vi slår bare opp nummeret for deggardenscapes
gardenscapes
gardenscapes
guess the logo ultimate quiz
guild of heroes fantasy
guns of glory

Alphabetical

Genres